Olet kauniimpi, komeampi ja itsevarmempi

 

Yritys saa piristysruiskeen yritysgrafiikan uudistuksesta. Uudistus tehdään harvoin ja harkiten, ja liittyy usein johonkin yrityksen toiminnalliseen muutokseen. Oikein toteutettuna se piristää ja innostaa myös yrityksen omaa henkilökuntaa, kasvattaa sitoutumista ja lisää työtehoa.

Toteuttamassamme uudistuksessa Scandinavian Ergonomics & Design Oy:lle luotiin uusi logo ja graafinen ilme, jossa mm. yrityksen eri toimintojen värikoodien yhdistäminen materiaaleihin tehtiin helpoksi. Tämäntyyppisissä projekteissa asiakkaidemme toiveet ja näkemykset ovat avainlähtökohta suunnittelulle.

Yrityksen ryhtiliike?

Yrityksen kaikki tarvittavat elementit tulee joka tapauksessa toteuttaa. Miksi niitä ei siis toteutettaisi toisiaan tukeviksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi? Sitä kutsutaan design managementiksi eli palvelumuotoiluksi.

 

Parhaimmillaan yrityksen ilme ja henki huokuu niin logosta kuin neuvottelutilan kalusteista, seinien materiaaleista ja palaverileivonnaisten väreistä!

 

Laadukkaan kokous- ja kongressikeskus Majvikin markkinointimateriaalien uudistuksessa huomioitiin mm. jo hankittujen huonekalujen ja sisustuksen värimaailmaa.